Kulturlederprisen 2010

Kulturen i Gladsaxe har fra tidernes morgen udtalt ønsket om, at få oprettet en Kulturlederpris, som skulle gives en person fra de kulturelle frivillige foreninger, som har gjort en stor indsats for foreningslivet i Gladsaxe. Med andre ord - en rigtig ildsjæl.

Men ting ta’r tid og først i 2010 blev der indført en kulturlederpris og hvem var et mere oplagt emne at pege på end Kulturen i Gladsaxes medstifter og første formand igennem 12 år, Peter Colmorten.

Kulturlederprisen 2011

I 2011 havde mange peget på Bent Grølsted, formand for Folkedanserforening Bagsværd/Søborg.

Kulturlederprisen 2012

Jørn Lauge Pedersen, Søborg Harmoniorkester, var den leder, der blev peget på i 2012.

TILLYKKE også til modtagerne af Ungdomslederprisen.

Kulturlederprisen 2013

Ungdomslederprisen gik i 2013 til Helle Glottrup, Gladsaxe Pigegarde. Helle har været i Pigegarden i over 30 år.

Kulturlederprisen blev givet til to af de ledere, der har været aktive inden for kulturlivet i Gladsaxe Kommune igennem mere end 40 år, nemlig Arne Hermann, lokalhistoriker og fhv. formand for Gladsaxe Internationale Venskabsforening, samt Kurt Rasmussen, som er en af grundlæggerne af Kulturen i Gladsaxe, og som derudover har gennnemført mange, mange kulturelle tiltag i Gladsaxe.

Kulturlederprisen 2014

I 2014 var det Edel TrolleSøborg Bridgeklubs formand gennem en årrække, samt kasserer og redaktør i 24 år i Kulturen i Gladsaxe, der havde den store glæde og ære at modtage Gladsaxe Kommunes Kulturlederpris.

Kulturlederprisen 2015

Så var det i 2015 Serafina Berger, der modtog den ærefulde Kulturlederpris for sit store engagement for unge og ældre i kommunen. Og rigtig mange flere sociale gøremål.

Tillykke Serafina, du fortjener prisen!

Kulturlederprisen 2016

Bent Mouritzen fra Gladsaxe Folkekor modtog årets Kulturlederpris. Bent har en stor del
af æren for at have udviklet Folkekoret til det fantastiske kor, det er i dag.

Kulturlederprisen 2017

En velfortjent Kulturlederpris til Ole Kjær, Gladsaxe Jazzklub, samt ligeså velfortjent Ungdomslederpris til Louise Heintze Moe, De grønne Pigespejdere.

Tillykke til begge prismodtagere!

Del siden